fbpx

Weboldal szerepe

Az online jelenlét ma már elengedhetetlen része bármely üzleti tevékenységnek, és egy hatékony weboldal kiemelkedően fontos eszköze lehet az üzleti siker elérésében. Azonban, ahhoz hogy a weboldalunk hatékonyan szolgáljon üzleti célokra, meg kell felelnie a keresőoptimalizálás követelményeinek is.

Ha Ön is egy hatékony, keresőoptimalizált weboldal készítését tervezi, akkor most akciós áron megrendelheti szolgáltatásunkat! Cégünk tapasztalt webfejlesztői garantáltan olyan weboldalt készítenek Önnek, ami nem csak a felhasználói élményt szolgálja, de a Google keresőjének algoritmusához is optimalizált.

A weboldal készítés során fontos szempont, hogy a weboldal megfelelően reagáljon a felhasználói igényekre. Ehhez szükséges egy felhasználóbarát, könnyen navigálható felületet biztosítani, amely nem csak esztétikus, hanem funkcionális is. A weboldalunk tervezésekor ügyelünk a megfelelő színpaletta, betűtípusok, és képek kiválasztására, hogy azok összhangban legyenek az Ön arculatával.

Az akciós weboldal készítés szolgáltatásunk részletesen tartalmazza a felmérést, tervezést és a weboldal kialakítását is. Az első lépés az üzleti igények felmérése és az Ön elképzeléseinek megismerése, hogy a weboldalunk megfelelően tükrözze az Ön cége arculatát. Ezután a tervezési fázis következik, amely során átbeszéljük a design elemeket, a színpalettát és a képeket.

Mi az általunk készített weboldalak tervezésekor mindig figyelembe vesszük az aktuális trendeket és az ügyfél igényeit is, így garantáltan egyedi és modern weboldalt készítünk az Ön számára.

Folyamata a fejlesztésnek

1.

Teljes arculat tervezés

2.

Arculati terv fejlesztése

3.

Keresőoptimalizálás

Referenciáink

Referenciáink

Tekintsétek meg eddigi munkáinkat, referenciáinkat és bizonyosodj meg róla, hogy mi vagyunk az a csapat akik neked kellenek!

Mik tartoznak még az akciós weboldal készítés-be?

Azonban nem csak a felhasználói élmény fontos, hanem az is, hogy a weboldal megfelelően rangsorolódjon a Google keresőjében is. Ehhez elengedhetetlen, hogy a weboldal tartalma releváns és egyedi legyen, illetve megfelelő kulcsszó optimalizációval rendelkezzen. A keresőoptimalizálás során figyelembe vesszük a kulcsszók helyes elhelyezését, a meta adatok megfelelő beállítását, a címsorok és al-címsorok használatát, hogy a weboldal megfelelően rangsorolódjon a keresőben.

Az akciós weboldal készítés szolgáltatásunk magában foglalja a teljes körű tervezést, fejlesztést és keresőoptimalizálást is, így Önnek nem kell aggódnia az online jelenléte miatt. Csapatunk vállalja a tartalomfejlesztést is, hogy Önnek csak az ötletei megosztása és az igényeinek megfogalmazása legyen a feladata. Mi gondoskodunk a tartalomról és a megfelelő SEO beállításokról, így Önnek csak a sikeres üzleti tevékenységre kell koncentrálnia.

Figyelem!
Az akció kizárólag weboldal készítésre vonatkozik! Webshop/webáruház készítése normál árazás alapján számolandó!

Szolgáltatás megrendelése

A weboldalt 4 nap alatt készen átadjuk neked. A weboldal készítés onnantól kezdve számolódik, amikor a kívánt domain név regisztrálásra kerül, illetve minden tartalmi elemet megkaptunk és a szerződést megkötöttük!

1
2
3

Személyes adatok

Fill out this field
Adjunk meg egy valós e-mail címet.
Fill out this field
Fill out this field
Adatkezelési tájékoztató *
Select an option

A *-al jelölt mezők kötelezők!