fbpx

Vissza nem térítendő pályázatok benyújtásának menete!

Ha vágyik egy weboldalra, viszont soknak találja az elkészítés díját, akkor a legjobb választás Önnek ez az ingyenes weboldal készítés pályázat! A pályázati módszer mindig a legjobb módja annak, hogy forráshoz jussunk! Pályázatunk keretein belül, a választott csomagnak megfelelő weboldalt készítünk el, amely akár 430.000 Forint piaci értékű weboldalis lehet! Amennyiben tervez egy új laptop beszerzést, Önnek a Laptop beszerzési pályázat-unk a legmgfelelőbb. Ebben a pályázatban egy 140.000.-Ft piaci értékű laptop beszerzésére pályázhatsz.

Hogyan pályázzak?

A honlapon a Pályázat menüpontra kattintva eléri a pályázati felületet. Ezen a felületen a pályázat>Elérhető pályázat(ok) menüpont alatt lévő pályázatokra kattintva tudja elérni a pályázatok adatlapját és információit! A kiválasztott pályázati csomag oldalának az alján kell kitölteni a pályázat beadása űrlapot! Minden esetben olvassa el a pályázati feltételeket, mielőtt beadná a pályázatra a dokumentumait!

Pályázat benyújtás menete

A pályázat beadása űrlapon szereplő kérdésekre válaszolva, pár perc alatt be tudja adni a dokumentumokat!

Kérjük a pályázóinkat, hogy legyenek szívesek a bemutatkozás részt a lehető legbővebben kitölteni, valamint a tevékenységüket is a lehető legjobban bemutatni, mert azon kívül semmit nem tudunk a pályázóról, amit a pályázati anyagában megoszt velünk. Ezért, ha a pályázó elfelejti bemutatni a tevékenységet, cégét, alapítványát, vagy a kedvezményezettjét akkor mi egyszerűen nem tudjuk értelmezni a benyújtott pályázatát. Ezért határozottan megkérünk minden pályázót arra, hogy a pályázati adatlapjáról legalább a bemutatkozást ne felejtse le! 

A pályázat benyújtása előtt a pályázónak el kell fogadnia az Általános Szerződési Feltételeket és az adatkezelési tájékoztatót. Valamint azt, hogy a benyújtás előtt megismerte a pályázati feltételeket!

Miután minden részt kitöltött és a szükséges dokumentumokat feltöltötte kattintson a beküldés gombra. Sikeres beadáskor megjelenik egy üzenet, zöld keretben, hogy „Ön sikeresen beadta a pályázati dokumentumait”.

Amennyiben sikeresen beküldte a pályázati dokumentumokat, egy válsz emailt fog kapni tőlünk, ami tartalmazza a feldolgozási díj befizetésére vonatkozó adatokat és információkat!

A feldolgozási díjat KIZÁRÓLAG banki átutalással tudja kifizetni! A közlemény rovatba írja bele a nevét és az email címét, amit megadott a beküldési űrlapon (erre azért van szükségünk, hogy tudjuk az összeget párosítani a beküldővel), valamint a pályázó cég vagy magánszemély adószámát (erre a számla kiállítása végett van szükségünk).

A feldolgozási díj beérkezését követően küldjük a megadott email címre az elektronikus számlát és a visszaigazolást! Minden esetben email formájában küldjük a számlát, amit a pályázó kinyomtathat!

A pályázatra való jelentkezés onnantól kezdve él, hogy a feldolgozási díj beérkezett és a visszaigazoló emailt és a számlát megkapta. Ezek után kezdjük el a pályázatát elbírálni.

A döntés, a támogatás odaítélése több tényezőtől is függ. Függ a beérkezett pályázatok számától, függ a beadott pályázatok minőségétől, valamint attól, hogy a pályázati feltételeknek megfelelnek e továbbá még függ a rendelkezésre álló erőforrásainktól is. Ezeket figyelembe véve döntünk arról, hogy kiket tudunk támogatni. A támogatásnál lesz akinek minden kérését maximálisan teljesíteni fogjuk, és lesz akinek a kérését el kell utasítanunk.

Pályázati kontingens meghatározott mennyiségű, viszont ezeket mindenképpen kiosztjuk.

A záródátumot követő 20-25 munkanapon belül a honlapon publikáljuk a kedvezményezetteket!

Ezt a listát az alábbi útvonalon keresztül tudja elérni. Pályázat>Támogatottak listája>aktuális támogatottak listája. 

Mire figyeljünk a pályázat beküldésekor?

  • Az első hogy minden mező legyen kitöltve.
  • A másik hiba az szokott lenni, hogy a beküldést követően nem érkezik a pályázónak rendelés visszaigazolás mert helytelenül írja be az email címét!
  • További probléma szokott lenni hogy a pályázók a rendelésszámukat sem jegyzik meg. Az információkat nem olvassák és emailes elérhetőségeinken sem kérdeznek.
  • Legyünk körültekintőek, minden ami pontosíthatja a pályázatot azt írjuk le. Törekedjünk az egyszerűségre és a kölcsönös bizalomra.
  • Ha valamilyen kérésre nem jön azonnal válasz ne sértegessenek -fenyegessenek bennünket hiszen nagyban befolyásol minket a támogatottak listájának összeállításánál.
  • A pályázóink nem olvassák el a pályázati feltételeket, így lényeges információkról sem szereznek tudomást. Például, a feldolgozási díj összegéről, tárhely+domain név és a támogatás együttes éves díjáról!

Reméljük minden információt megadtunk Önnek. Sikeres pályázatot mindenkinek!

További kérdése esetén kérem vegye fel velünk a kapcsolatot email formájában! A segítség kérés menüpont alatt található űrlap kitöltésével! Kitöltéskor az információ kérés kategóriát kiválasztva!

Erre az email-re a lehető leggyorsabban megpróbálunk válaszolni!