fbpx

Alumínium-nyílászárók.hu

Elkészülés ideje:
2022.11.28.
Készült:
Wordpress

Feladat:

Mai világunkban a legfontosabb cél egy új ház építésénél, vagy egy meglévő ingatlan felújításánál az, hogy a hőszigetelő értéke az ingatlannak a lehető legnagyobb legyen, így spórolva a fűtés számlán. Partnerünk az alumínium nyílászárók gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

Nyílászárói a lehető legmagasabb hőszigetelő értéket képviselik, így az általuk választott szolgáltatás egy a termékeiknek, alumínium-nyílászáró weboldal készítés volt. ez a weboldal korábban már elkészült valaki más által, viszont nem voltak vele megelégedve, mint dizájn, mint funkcionalitás szempontjából sem. Így kérték a felújítását!

Végeredmény:

Megrendelő alapvetően is egy igen jó válaszidővel rendelkező szolgáltaónál van, így költöztetésre nem volt szükség a felújítás során. Viszont a teljes weboldal törlésre került és egy általunk létrehozott dizájnnal keltettük újból életre az oldalt. Dinamikus főoldallal, amivel első ránézésre elnyerhető a szimpátia!

Az oldalon minden információ megjelenítésre került a termékekről, könnyen navigálható, és a végén a legfontosabb, hogy működőképes megrendelő lapot kapott az oldal! Így a megrendelőnk nem esik el a bejövő árajánlatoktól! Tervezés során magas hangsúlyt fektettünk a színhasználatra! A fekete és bézses sárga színekkel lehengerlő kontrasztot kapott az új megjelenés.

Felhasznált eszközök:

A weboldal teljes egészében a WordPress CMS rendszerrel készítettük, az egyedi dizájn megoldásokra CSS illetve JavaScript kódokat használtunk. Az arculati terv elkészítéséhez az Adobe Xd nevű programot hívtuk segítségül!

A megjelenített képek esetében (ahol szükség volt rá) az Adobe Photoshop programot használtuk. Ezeknek az eszközöknek az együttes munkájával született meg végül ez a weboldal.   

További munkáink