fbpx

bejarati-ajto.eu

Elkészülés ideje:
2023.03.02.
Készült:
Wordpress

Feladat:

Ügyfelünk bejárati ajtókkal foglalkozik. Így rendelt tőlünk egy bejárati ajtó weboldal készítés-t. Meghatározás az volt hogy olyan weboldalt hozzunk létre nekik, amilyen még nincs a piacon, legyen az arculati megoldásokra, animációkra, színválasztásra stb.

Termékeinek bemutatása az elsődleges cél, a másodlagos cél az, hogy tudjanak az ügyfelek direktbe rendelni tőlük, viszont nem kell webáruházas megoldás, mivel egyedi méretek vannak ezeknél a termékeknél. Megadott információk alapján készítsünk el egy árajánlat kérő felületet nekik.

Végeredmény:

A végeredménye a bejárati ajtó weboldal készítés-nek, egy igazán impozáns weboldal. Az ügyfelünk kérése teljes mértékben teljesült. Egy olyan weboldal készült el, ami trendi animációkkal ötvözi a profi megjelenést és a navigálhatóságot.

Tökéletes egyvelege az elvárható információknak és a modernizációnak. Kapott a weboldal egy árajánlat kérő felületet is, ahol az ügyfelek kedvükre választhatnak a kínált szolgáltatások között. Remekül használja az oldal a színeket. Kontrasztban a két domináns szín szépen kiemeli a tartalmi elemeket a weboldalon!

Felhasznált eszközök:

A weboldal teljes egészében a WordPress CMS rendszerrel készítettük, az egyedi dizájn megoldásokra CSS illetve JavaScript kódokat használtunk.

Az arculati terv elkészítéséhez az Adobe Xd nevű programot hívtuk segítségül! A megjelenített képek esetében (ahol szükség volt rá) az Adobe Photoshop programot használtuk.

További munkáink