fbpx

belteri-ajto-nyiregyhaza.hu

Elkészülés ideje:
2023.02.04.
Készült:
Wordpress

Feladat:

A megrendelőnk beltéri ajtók forgalmazásával foglalkozik. A beltéri ajtó kínálatuknak rendeltek meg egy beltéri ajtó weboldal készítés-t. Ezzel az oldallal egy online katalógust szeretnének.

Az ajtók profizmusához hasonló megjelenésű oldalt kértek, ami színvilágban is hozza az ajtóiktól elvárt minőséget! Minimális animációkat is kértek az oldalra, hogy a mai korhoz hű legyen és csábítsa a vásárlók figyelmét! Az oldalra kértek még egy árajánlat kérő felületet is, hol a további termékeiket is meg tudják rendelni!

Végeredmény:

Minden tekintetben tökéletes mestermű készült el. Mondta az ügyfelünk amikor átvette a vadonatúj katalógus weboldalát a beltéri ajtó weboldal készítés után.

Azokból, amiket kértek mindent hiány nélkül beépítettünk. Színvilágban a bézs, barna színeket alkalmaztuk. Az oldal kapott rengeteg, de nem tolakodó mértékű animációt is, ami felkelti a vásárlók figyelmét! Elhelyeztünk az oldalon egy árajánlat kérő felületet is, ahol a további termékekről érdeklődhetnek az ügyfeleik.

Kiváló katalógus lehetőséget biztosítottunk az ügyfelünknek ezzel a weboldallal, pont úgy ahogy azt kérétk is tőlünk!

Felhasznált eszközök:

A weboldal teljes egészében a WordPress CMS rendszerrel készítettük, az egyedi dizájn megoldásokra CSS illetve JavaScript kódokat használtunk.

Az arculati terv elkészítéséhez az Adobe Xd nevű programot hívtuk segítségül! A megjelenített képek esetében (ahol szükség volt rá) az Adobe Photoshop programot használtuk.

További munkáink