fbpx

Faterkemeny.hu

Elkészülés ideje:
2022.05.17.
Készült:
Wordpress

Feladat:

Megrendelőnk, saját vállalkozás indításán gondolkodott amikor megtalált minket. Kéményseprő weboldal készítés-t rendelt meg tőlünk.

Ügyfelünk Budapesten és pest megyében végez kéményseprői, tűzvédelmi feladatokat és ezekre nyújt szolgálatást. Kérése csupán annyi volt, hogy a jogszabályoknak megfelelően legyen minden információ feltüntetve az oldalon, legyen fent egy ár lista és ügyfélszolgálati telefonszám, ami éjjel-nappal hívható! Arculatban szabad kezet adott nekünk!

Végeredmény:

A kéményseprő weboldal készítés során, minden folyamatot megbeszéltünk egymással. ezek alapján készült el a portfólió weboldala az ügyfelünknek. Az arculatban a fehér háttéren a zöld szín dominál.

Az oldalak tartalmilag minden olyan lényeges információt tartalmaz, amit a jogszabály előír. Egészében kapott az oldal egy megrendelő felületet is, ahol az ügyfelek letudják tölteni a megrendelő lapot! Az oldal a mai kornak megfelelően teljes mértékben reszponzív megjelenést kapott! Az ügyfél nagy örömére minden kritériumnak tökéletesen megfelelt az elkészült oldal!

Felhasznált eszközök:

A weboldal teljes egészében a WordPress CMS rendszerrel készítettük, az egyedi dizájn megoldásokra CSS illetve JavaScript kódokat használtunk.

Az arculati terv elkészítéséhez az Adobe Xd nevű programot hívtuk segítségül! A megjelenített képek esetében (ahol szükség volt rá) az Adobe Photoshop programot használtuk.

További munkáink