fbpx

Fedaapartmanhaz.hu

Elkészülés ideje:
2022.02.23
Készült:
Wordpress

Feladat:

Ahogy közeledik az idegenforgalmi szezon, úgy indítják az értékesítéseiket is a szállásadók. Kedves ügyfelünk tovább gondolta az értékesítési csatornáját és megbízott minket egy Apartmanház weboldal készítés-sel.

Kérése annyi volt, hogy a weboldal tükrözze az apartmanház modern megjelenését. Megtekinthető legyen az összes apartman az ingatlanban! Külön foglaló felületet is kértek, amin keresztül tudják kezelni a foglalásaikat is!

Végeredmény:

A weboldal az elvárásoknak megfelelve egyedi megjelenést kapott, melyben nagy hangsúlyt fektettünk a letisztultságra és a lényegre törésre!

Az oldal kiválóan visszaadja azt a modern megjelenést amit kértek tőlünk! A dizájn szempontjából a fekete háttér mellett a fehér színeket tekintettük előnyben! Megadva így egy mai elvárásoknak megfelelő kialakítást! A weboldalon az összes apartmanról külön-külön megtekinthatő minden kép, és foglalási idő! 

Az érdeklődők külön foglalási naptár alapján tudnak időpontot foglalni a nyaralásuknak. Ezt az egész naptárat az ügyfelünk egy külön erre a célra fejlesztett felületen tudja kezelni!

Felhasznált eszközök:

A weboldal teljes egészében a WordPress CMS rendszerrel készítettük, az egyedi dizájn megoldásokra CSS illetve JavaScript kódokat használtunk.

Az arculati terv elkészítéséhez az Adobe Xd nevű programot hívtuk segítségül! A megjelenített képek esetében (ahol szükség volt rá) az Adobe Photoshop programot használtuk

További munkáink