fbpx

frontidailikiomenon.gr

Elkészülés ideje:
Elfogadás alatt
Készült:
Wordpress

Feladat:

Kedves ügyfelünk egy igen nemes vállalkozás tulajdonosa, ez a vállalkozás az idősek megsegítésével és gondozásával foglalkozik. A növekedésük és az elérésük érdekében rendeltek tőlünk egy idősgondozás weboldal készítés-t. Kérésük az volt, hogy az oldalon tudjanak jelentkezni családok, akik szeretnék igénybe venni a szolgáltatásaikat. Jól átlátható képet kaphassanak az érdeklődő családok arról, hogy mit kapnak a különböző szolgáltatásokkal! Megjelenésben félig szabadkezet kaptunk, annyi kikötéssel, hogy a színvilágban a világosabb színeket használjunk!

Végeredmény:

A feladatmeghatározások alapján létrejött oldal teljes mértékben kereső és eszköz optimalizált lett. Megjelenésben kapott az oldal egy minimális animációt! Témában a fehér hátteret és a kék, zöld színeket használtuk fel. Az oldalon teljes mértékű leírás található a különböző szolgáltatásokról. Mindezek egyedi megjelenéssel. Az oldalon található egy jelentkezési lap is, amit kitöltve tudnak jelentkezni a szolgáltatásokra! Összességben nagyon nagy örömmel fogadtuk ezt a felkérést, hogy ennyivel is e mögé az ügy mögé tudtunk állni! A feladatoknak megfelelően egy tökéletesen navigálható, egyedi megjelenéssel rendelkező informatív weboldalt tudtunk átadni!

Felhasznált eszközök:

A weboldal teljes egészében a WordPress CMS rendszerrel készítettük, az egyedi dizájn megoldásokra CSS illetve JavaScript kódokat használtunk. Az arculati terv elkészítéséhez az Adobe Xd nevű programot hívtuk segítségül! A megjelenített képek esetében (ahol szükség volt rá) az Adobe Photoshop programot használtuk. Ezeknek az eszközöknek az együttes munkájával készült el végül ez a weboldal.

További munkáink