fbpx

Függönyfal.com

Elkészülés ideje:
2022.09.08.
Készült:
Wordpress

Feladat:

Megbízónk az alumínium függönyfalak nagy mestere. Portfólió bővítés céljából rendelt meg tőlünk egy építőipari weboldal készítés-t, pontosabban egy függönyfal weboldalt.

Kérése a kék szín volt csupán, mivel ez a megbízhatóságot sugallja. Portfólió weboldal gyanánt az információ átadás a legfontosabb! Így is volt a kívánsága megrendelőnknek!

Végeredmény:

Az elkészült oldal rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amit a megrendelőnk kért. Informatív jellegéből kifolyólag minden egyes információ megtalálható rajta, ami a termékről fontos tudni! domináns színe a kék szín!

Árajánlat kérő űrlappal könnyedén meg tudjuk adni a méreteket és az információkat a beépítendő területről! A weboldal teljes mértékben reszponzív, ami azt jelenti, hogy minden eszközön (legyen az mobil telefon, tablet, vagy bármi más eszköz) tökéletes képet mutat! A weboldal letisztultsága tükrözi a termék profizmusát!

Felhasznált eszközök:

A weboldal teljes egészében a WordPress CMS rendszerrel készítettük, az egyedi dizájn megoldásokra CSS illetve JavaScript kódokat használtunk.

Az arculati terv elkészítéséhez az Adobe Xd nevű programot hívtuk segítségül! A megjelenített képek esetében (ahol szükség volt rá) az Adobe Photoshop programot használtuk.

További munkáink