fbpx

Goingtobe.hu

Elkészülés ideje:
2022.04.23.
Készült:
Wordpress

Feladat:

Megbízónk elkötelezett híve annak, hogy a fiatal diákság kellő felvilágosítást kapjon a különböző szakmákról, így segítve a döntésüket a továbbtanulásban. Éppen ezért kértek tőlünk egy Pályaorientáció weboldal készítés-t.

Kérésük az volt, hogy az oldal legyen játékos, színes elemekkel díszített. Preferált alakzatok a szabálytalan körök. Legyen megjelenítve párbeszéd a különböző szemszögekből, amik a diákok, szülők és szakemberként. céljuk az, hogy több rendezvényt szervezzenek, amikkel széleskörű tájékoztatást tudnak adni a diákoknak. Kérésük volt, hogy különböző bejegyzéseket, információkat tudjanak megjeleníteni az oldalon.

Több jelentkezési lapot is kértek, amivel külön a szülők, diákok és szakemberek tudnak jelentkezni az eseményeikre! Nagyon impozáns kezdeményezés az, amit Ők elkezdtek így mi örömmel vállaltuk a munkát! Ezzel is részt véve egy ilyen fajta segítségnyújtásban!

Végeredmény:

Végeredményül egy nagyon szimpatikus, játékos Pályaorientáció weboldal készítés-en vagyunk túl. Rengetegkonzultáció alapozta meg a végleges kinézetet. Minden munkafázis után konzultáltunk az ügyféllel.

Rendkívül érdekes munka volt ez, a kialakítás során a grafikai elemek és az egyes animációk remekül illeszkednek egymáshoz, a színek viszonylatában konkrét domináló szín nincs, a fehér háttéren megjelenik a rózsaszíntől kezdve a zöldön át a kékig minden szín! Pontosan úgy ahogy a megrendelő kérte!

Kialakításra került egy blog felület is, ahol a kérésnek megfelelően tudnak bejegyzéseket írni, képeket megosztani az eseményekről stb. A jelentkezési lapon külön feltüntethető minden információ amire szükség van! összességében egy nagyon jó hangulatú fejlesztéssel végeztünk. Köszönjük a lehetőséget!

Felhasznált eszközök:

A weboldal teljes egészében a WordPress CMS rendszerrel készítettük, az egyedi dizájn megoldásokra CSS illetve JavaScript kódokat használtunk.

Az arculati terv elkészítéséhez az Adobe Xd nevű programot hívtuk segítségül! A megjelenített képek esetében (ahol szükség volt rá) az Adobe Photoshop programot használtuk.

További munkáink