fbpx

muanyag-nyilaszarok.com

Elkészülés ideje:
2023.01.25.
Készült:
Wordpress

Feladat:

A megrendelőnk a műanyag nyílászárók gyártásában és forgalmazásában élen járó cég Magyarországon. Megrendelésük egy műanyag nyílászáró weboldal készítés volt. Kérésük az volt, hogy az oldalon lehessen árajánlatot kérni.

Minden képi elemet, referencia képet és szöveget átadtak nekünk, az arculati tervben konkrét elképzelésük nem volt, így teljes mértékben ránk bízták az oldalt. További kérésük az volt, hogy az oldal minden eszközön mutasson jól, mivel a marketing tervükbe fontos elemet fog alkotni ez az oldal.

Végeredmény:

Az elkészült műanyag nyílászáró weboldal készítés munka eredménye magas minőséget képvisel. Mutatja ezt az arculati dizájn is. A képek elrendezése enyhe bohémiát áraszt, viszont megtartva emellett a precizitást is, a szövegek illeszkedésével!

Az ügyfelünk által átadott szövegeket és képeket olyan harmóniában használtuk fel, hogy az minden érdeklődő számára átlátható és könnyen érhető legyen! A kérésnek eleget téve, a teljes oldal reszponzív megjelenésű! Remek alapanyaga lesz a jövőbeni marketing terveiknek!

Felhasznált eszközök:

A weboldal teljes egészében a WordPress CMS rendszerrel készítettük, az egyedi dizájn megoldásokra CSS illetve JavaScript kódokat használtunk.

Az arculati terv elkészítéséhez az Adobe Xd nevű programot hívtuk segítségül! A megjelenített képek esetében (ahol szükség volt rá) az Adobe Photoshop programot használtuk.

További munkáink