fbpx

Partner-doors.at

Elkészülés ideje:
2022.07.15
Készült:
Wordpress

Feladat:

Partnerünk az építőiparban a műanyag télikertek viszonylatában piacvezető vállalat. Ennek okából kíván a cég Ausztria felé is nyitni, így egy német weboldal készítés-t rendeltek meg tőlünk. Megbízásuk abból állt, hogy minden lényeges információt jelenítsünk meg az oldalon, amely speciálisan .at végződést kapta. Feladatunk az volt, hogy a teljes körű ügyintézésen kívül készítsünk el egy, a cég értékeinek megfelelő, informatív oldalt. A tervezést teljes mértékben ránk bízták a rég óta tartó kapcsolat miatt.

Végeredmény:

Eleget téve ennek a kérésnek létrehoztunk egy teljesen új weboldalt. Első lépésben kiválasztottuk a megfelelő szolgáltatót, akitől tudtunk ilyen végződésű domain nevet foglalni és akiknél a szerver válaszideje is kiváló. Ezek után elkezdtük megtervezni az arculatot. A választott színek a fekete és az arany, mivel ezeknek a színeknek a színeknek a harmóniája eleganciát és minőséget sugall, ahogy a cég is dolgozik. Az elkészült weboldal kiválóan navigálja a látogatót, rengeteg információval rendelkezik a termékről, a megadott nyelven. Teljesen eszköz optimalizált!

Felhasznált eszközök:

A weboldal teljes egészében a WordPress CMS rendszerrel készítettük, az egyedi dizájn megoldásokra CSS illetve JavaScript kódokat használtunk. Az arculati terv elkészítéséhez az Adobe Xd nevű programot hívtuk segítségül! A megjelenített képek esetében (ahol szükség volt rá) az Adobe Photoshop programot használtuk. Ezeknek az eszközöknek az együttes munkájával készült el végül ez a weboldal.   

További munkáink