fbpx

Perfektautokozmetika.hu

Elkészülés ideje:
2021.09.15.
Készült:
Wordpress

Feladat:

A megrendelőnk újonnan nyitott autókozmetikájának rendelt meg egy autókozmetika weboldal készítés-t. Ez az autókozmetika Balatonbogláron található, a Balaton déli partján egyedi környezetben. Kiváló csapattal dolgoznak, mindegyikük magasan képzett szakember.

A megrendeléskor a precizitást, modernizálást és az egyediséget kérték tőlünk. A színek meghatározásában a logójuknak megfelelő színeket kértek. Ezek a színek a kék és a zöld. kérésük az volt a továbbiakban még hogy egy autó fajtákra specializálódott ár listát is készítsünk, ahol az ügyfelek ki tudják választani az autójuk fajtáit.

Végeredmény:

A megrendelt autókozmetika weboldal készítés kiváló végeredményt hozott. Az ügyfelünk teljesen meg van elégedve a weboldallal. Megjelenésben a meghatározás szerinti kék és zöld színeket alkalmaztuk, minden elemében a mai elvárásoknak megfelelően, kisebb animációkat, belépési megjelenéseket raktunk az oldalba.

Ahogy a kérés is szólt, külön autókategóriákra bontott ár listát is készítettünk az oldalba. Az ügyfelek könnyedén ki tudják választani a számukra megfelelő szolgáltatást. Az oldal, ugyanúgy ahogy az összes többi általunk készített weboldal, teljes mértékben reszponzív. Minden eszközön remek képet mutat.

Felhasznált eszközök:

A weboldal teljes egészében a WordPress CMS rendszerrel készítettük, az egyedi dizájn megoldásokra CSS illetve JavaScript kódokat használtunk.

Az arculati terv elkészítéséhez az Adobe Xd nevű programot hívtuk segítségül! A megjelenített képek esetében (ahol szükség volt rá) az Adobe Photoshop programot használtuk.

További munkáink