fbpx

Szaparyklub.hu

Elkészülés ideje:
2022.05.12.
Készült:
Wordpress

Feladat:

Megbízónk egy Jász-Nagykun Szolnok vármegyei vállalkozói klub. Ez a klub a megyében található vállalkozók ismerkedése céljából jött létre. Ebben a klubban folyamatosan tartanak előadásokat, cégvezetésről, marketing információkról stb. A klub kérése az volt, hogy az oldal könnyű legyen, könnyen tudjanak rajta navigálni az érdeklődő.

Arany színbe kérték, hogy hű maradjon a vállalkozóknak! Mutassa az oldal a profizmust, amit ez a klub tud adni! Éppen ezért is rendelték meg a Vállalkozói klub weboldal készítés-t tőlünk. További fontos kérése az volt ennek a klubnak, hogy egy olyan felületet is hozzunk létre, ahol az elmúlt események képeit, leírásait fel tudják tölteni, illetve a közelgő eseményekre is fel tudják hívni a figyelmet.

Végeredmény:

A weboldal, ami elkészült rendelkezik minden olyan információval, funkcióval, amit az ügyfelünk kért. Kiváló mozgási animációkkal fűszerezett weboldal jött létre. A színvilágban a szürke és az arany színek dominálnak, külön blog rész került kialakításra, hol kedvükre tudnak feltölteni tartalmakat/képeket.

illetve még ezen az oldalon tudják hirdetni a közelgő eseményeiket is! A weboldal természetesen teljes mértékben reszponzív, így az érdeklődő lehet bármilyen eszközön, akkor is tökéletesen mutat neki az oldal!

Felhasznált eszközök:

A weboldal teljes egészében a WordPress CMS rendszerrel készítettük, az egyedi dizájn megoldásokra CSS illetve JavaScript kódokat használtunk.

Az arculati terv elkészítéséhez az Adobe Xd nevű programot hívtuk segítségül! A megjelenített képek esetében (ahol szükség volt rá) az Adobe Photoshop programot használtuk.

További munkáink