fbpx

Terasz-beepites.hu

Elkészülés ideje:
2022.06.21.
Készült:
Wordpress

Feladat:

Partnerünk, teraszok beépítésével foglalkozik, Kérésekor, megrendelésében leírta, hogy az oldal legyen letisztult megjelenésű, a mai kornak megfelelően tudja a látogatókat irányítani. A színvilágban a fehér és zöld színeket képzelte el!

Végeredmény:

A weboldal készítésekor nagy hangsúlyt fektettünk a kiemelt letisztultságon, az oldal nem tartalmaz animációs effekteket, minden elemében az egyszerűségre törekedtünk. Az egyszerűség mellett odafigyeltünk arra, hogy az egész oldal jól tudja irányítani a weboldalra látogató érdeklődőket! Mindent összevéve a végeredmény egy mobiltelefonra és tabletre is remekül optimalizált, modern weboldal.

Felhasznált eszközök:

A weboldal teljes egészében a WordPress CMS rendszerrel készítettük, az egyedi dizájn megoldásokra CSS illetve JavaScript kódokat használtunk. Az arculati terv elkészítéséhez az Adobe Xd nevű programot hívtuk segítségül! A megjelenített képek esetében (ahol szükség volt rá) az Adobe Photoshop programot használtuk. Ezeknek az eszközöknek az együttes munkájával készült el végül ez a weboldal.

További munkáink