fbpx

Trioapartmanhaz.hu

Elkészülés ideje:
2022.03.05
Készült:
Wordpress

Feladat:

Újabb szállásadó partnerünk kért tőlünk egy Balatoni szálláshely weboldal készítés-t. Felkészülve a szállást foglalókra. Ezzel az oldallal kívánja hirdetni apartmanházát! Külön kérése volt a megrendelőnknek az, hogy egyedi grafikai megoldásokat alkalmazzunk. Ennél az oldalnál is kérés volt, az apartman foglaló rendszer.

A megjelenésben szabadkezet kaptunk, annyi kikötéssel, hogy az oldal emelje ki Fonyódot, mint települést ahol az partmanház található. Kérés volt, hogy minden információt jelenítsünk meg a városról. Strandjairól, szórakozási lehetőségekről, éttermekről stb.

Végeredmény:

Kérésnek megfelelve! Mondtuk, amikor végeztünk a feladattal. Az oldal a kérésnek megfelelve, minden lényeges és fontos információt megjelenít amit a városról és a látványosságairól tudni kell, illetve az apartmanházban található apartmanokról is átfogó képet ad!

Modern de mégis a reneszánsz időket idéző díszítő elemekkel színesített megjelenést kapott a weboldal! Funkcionálisan teljes mértékben megfelelve a kérésnek, kapott ez a weboldal is egy külön foglalás kezelő rendszert is, amelyen a megrendelőnk teljes körűen tudja kezelni az aktuális foglalásokat!

Felhasznált eszközök:

A weboldal teljes egészében a WordPress CMS rendszerrel készítettük, az egyedi dizájn megoldásokra CSS illetve JavaScript kódokat használtunk.

Az arculati terv elkészítéséhez az Adobe Xd nevű programot hívtuk segítségül! A megjelenített képek esetében (ahol szükség volt rá) az Adobe Photoshop programot használtuk.

További munkáink