fbpx

Villamatik.hu

Elkészülés ideje:
2022.04.19.
Készült:
Wordpress

Feladat:

Megrendelőnk egy több mint 30 évre visszanyúló történelemmel bíró balatoni villa. A Matik villa 2022-ben nyitotta meg újra kapuit a pihenni vágyók előtt. Ennek alkalmából kerestek meg minket, a weboldaluk elkészítésével és rendelték meg a Balatoni villa weboldal készítés szolgáltatásunkat.

Kérésük az volt, hogy a hosszú történelemre tekintettel adjunk egy modern megjelenést! Legyenek benne animációk, betöltéskor és kilépéskor is. Fekete fehér színeket szerettek volna látni az oldalon, és foglalási rendszert is kértek!

Végeredmény:

Hatalmas tisztelettel fogadtuk ezt a megkeresést! Tekintve a villa történelmére, minden tőlünk telhető profizmust belevittünk a munkába! Az oldal minden tekintetben előre megy a korához képest! Olyan grafikai és megjelenési megoldásokat alkalmaztunk, amiben az animáció mellett jól áttekinthető.

A weboldal az animációk ellenére nem veszíti el az érdeklődőket! Színekben a meghatározott fekete és fehér színeket alkalmaztuk a lehető leg elegánsabb végeredménnyel! Megrendelőnk szintén a kérésnek megfelelően kapott egy foglalás kezelő felületet is, ahol tudja kezelni azokat! Köszönjük szépen a lehetőséget!

Felhasznált eszközök:

A weboldal teljes egészében a WordPress CMS rendszerrel készítettük, az egyedi dizájn megoldásokra CSS illetve JavaScript kódokat használtunk.

Az arculati terv elkészítéséhez az Adobe Xd nevű programot hívtuk segítségül! A megjelenített képek esetében (ahol szükség volt rá) az Adobe Photoshop programot használtuk.

További munkáink