fbpx

wintergarten-produktion.at

Elkészülés ideje:
2023.04.10
Készült:
Wordpress
Kategória:
Redesign

Elötte:

Partnerünk régebben készítettet egy weboldalt ausztriai domain névvel. Céljuk az volt, hogy elindítsák termékeiket az osztrák piacon. Viszont ez a kezdeményezés akkoriban még nem valósult meg, így a weboldal karbantartása és funkcionális ellenőrzése is háttérbe szorult. Viszont mostanra újra előtérbe helyezték a terjeszkedést, így a weboldalra is szükségük lett.

Viszont a weboldal olyan tartalmi elemeket jelenített meg, amik elavultak, a WordPress frissítést a szolgáltató blokkolta. Ezért is kerestek meg minket, és rendeltek meg tőlünk egy télikert weboldal felújítás-t. Áttekintve a szöveges tartalom jó, így azt nem kérték frissíteni, csupán a megjelenés modernizálását és funkcionális működésének frissítését kérték!

Utánna:

A felújítás nagyon érdekes feladat volt számunkra! Nagy örömmel vettük a felkérést! A weboldal korábbiakban egy 2014-es wordpress verziót használt, amit a szolgáltatói blokkolással nem tudtunk frissíteni.

A szolgáltatói felületen kapott egy PHP frissítést is az oldal, ahol a mai napon elérhető legújabb verzióval működött már az oldal. Ez után teljes tartalmi mentés után töröltük a WordPress felületet és újra telepítettük azt. Majd felépítve az új dizájnt importáltuk a régi szövegeket, képeket és linkeket.

Az új megjelenéssel minden látogató könnyen informálódhat a termékeikkel kapcsolatban! Megjelenésben a színátmenteket részesítettük előnyben! A sötét színű háttérben az arany szín, a világos háttéren pedig a fekete szövegek dominálnak!

További munkáink