fbpx

Rólunk

Rólunk

Csapatunk egy újonan alapult szakértő csapat. Jelenleg azt tűztük ki célként magunk előtt, hogy a megkereséseinket a lehető legmagasabb szinten képviseljük!

Minden ügyfelünk aki megkeres minket, teljes körű tájékoztatást kap arról, hogy mi is a folyamata a kért szolgáltatásnak!

Minden munkafolyamatot dokumentálunk és csak a revízió után élesítjük! Fontos számunkra az elégedettség, így tudunk a lehető legjobban igazodni az igényhez.

Üdvözlettel:
Webrefel csapata

Egyedi fejlesztés

Csapatunkban rengeteg képzett fejlesztő dolgozik, akik a különböző kéréseket fejlesztik Önnek!

Egyedülálló grafikai megoldások

Grafikusunk örömmel elkészíti Önnek a megálmodott grafikát! Ha nincs elképzelés akkor sem kell megijedni, mivel bármilyen grafikát képesek vagyunk elkészíteni!

Csodálatos ötletek

A szakmai múltunknak köszönhetően fel tudunk ajánlani menet közben olyan ötleteket amik még jobban elősegítik a vállalkozásodat!

01

Konzultáció

Első lépésként minden esetben vagy telefonon, vagy személyesen tartunk egy konzultációt arról, hogy mik a tervek, mit szeretnének elérni vagy, hogy nézzen ki a weboldal/webshop.

02

Fejlesztés

Ha minden részletet sikerült megbeszélni azután csapatunk nekiáll a munka elvégzésének, fejleszteni vagy megtervezni a kampányt. Ebben a szakaszban többször is kapcsolatba lépünk veled, hogy ellenőrizd a folyamatot, hol tartunk!

03

Átadás

Miután mindent rendben találsz, utánna élesítjük a weboldaladat/webshopodat, közzétesszük a kampányodat. Ezzel útjára indítjuk a bevétel termelő szolgáltatást amit választottál! Természetesen az átadás után sem hagyunk magadra! Bármi kérdés felmerül keress bátran minket!

Kérj árajánlatot még ma!

És kezdjük el a közös munkát együtt!